Ilie Dumitrescu: Demisionez, nu pot să stau într-un loc în care nu sunt dorit

Tehnicianul Ilie Dumitrescu a declarat, luni seară, în conferinţa de presă de după remiza cu Astra Ploieşti, scor 1-1, că renunţă la funcţia de tehnician al echipei Steaua, precizând că nu poate să stea într-un loc în care nu este dorit.

25 afișări
Imaginea articolului Ilie Dumitrescu: Demisionez, nu pot să stau într-un loc în care nu sunt dorit

Ilie Dumitrescu: Demisionez, nu pot să stau într-un loc în care nu sunt dorit (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Nu pot sta într-un loc unde nu sunt dorit, nu ştiu dacă meritam acest tratament din partea suporterilor. Nu o să mai continui ca antrenor la Steaua. Îi mulţumesc lui Gigi Becali pentru încrederea dată. Mi-am dorit foarte mult să câştig campionatul şi Cupa României, asta le-am spus şi jucătorilor la final de meci. Păcat că n-am reuşit să ne distanţăm la trei puncte de Dinamo, de Rapid, cam atâta am vrut să spun şi sper ca la următorul joc al Stelei să fie stadionul plin, jucătorii au nevoie de sprijinul fanilor, probabil că şi-au îndeplinit obiectivul. Le mai transmit un mesaj celor care sunt contra acestei echipe: «Nu o să-i puteţi lua echipa lui Gigi Becali, decât dacă Doamne fereşte se întâmplă ceva cu el». El este acţionar majoritar, veniţi alături de echipă, să câştigăm campionatul, eu o să vin la toate meciurile", a declarat Dumitrescu.

El a mai spus că "sută la sută" a demisionat doar din cauza suporterilor şi că nu a discutat însă cu Gigi Becali.

Ilie Dumitrescu a preluat echipa Steaua la 11 august, în locul lui Victor Piţurcă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici