Ilie Năstase a propus schimbarea numelui echipei Steaua Bucureşti

Ilie Năstase a propus, marţi, în emisiunea ProSport LIVE, schimbarea numelui echipei Steaua Bucureşti, pentru încetarea conflictului cu reprezentanţii Clubului Sportiv al Armatei şi ai Minsterului Apărării Naţionale.

1684 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase a propus schimbarea numelui echipei Steaua Bucureşti

Ilie Năstase a propus schimbarea numelui echipei Steaua Bucureşti (Imagine: Alexandru Hojda / Mediafax Foto)

"Propun ca Stelei să nu i se mai spună FCSB, ci FCB. FC Bucureşti, ca la Barcelona. Hai să scoateam «S»-ul acela de acolo dacă deranjează. În curând cred că o să am o discuţie cu noul ministru al Apărării. Nu e normal ce se întâmplă. Lăsăm echipa să se antreneze pe unde poate?", a declarat Ilie Năstase, la ProSport LIVE.

Năstase crede că eventuala revenire a lui Tamaş ar ajuta Steaua: "Tamaş este un jucător bun, nu mă interesează ce face în viaţa personală atât timp cât îşi face treaba pe teren".

Năstase a comentat ironic amicalul pe care naţionala României îl va susţine, marţi seară, în compania echipei Zimbru Chişinău şi consideră că ar fi fost mai bine ca "tricolorii" să joace un meci de pregătire cu Steaua. "E o bătaie de joc cantonamentul naţionalei. Zimbru Chişinău este un adversar foarte puternic. Mai bine juca echipa naţională cu Steaua într-un meci amical", a mai precizat Năstase.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici