Ilie Năstase, din nou singur. Soţia sa a anunţat divorţul

Brigitte Sfăt s-a hotărât să divorţeze de Ilie Năstase, intentând divorţ la Judecătoria Sectorului 1, scrie ONE.

5436 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase, din nou singur. Soţia sa a anunţat divorţul

Ilie Năstase, din nou singur. Soţia sa a anunţat divorţul

După un lung şir de scandaluri, Brigitte Sfăt s-a hotărât să divorţeze de Ilie Năstase, scrie ONE.

Întrebat despre acest subiect, Ilie Năstase a răspuns: ”Cine a depus divorţ? Pentru prostii de astea mă sunaţi la ora asta?”
În decembrie 2017, cei doi au ajuns la notar pentru a divorţa.

”Dacă el mai ţine capul sus şi crede că el este Ilie care în ‘72 a câştigat... Nu, între noi este o relaţie om – om. Tot respectul pentru cariera lui în tenis, însă eu îl văd ca pe un bărbat şi nu pot să trăiesc cu campionul. Eu nu trăiesc cu o statuie, ci cu omul Ilie Năstase. Cu omul care trebuie să mă respecte. Respectul cere respect, bineînţeles. Aşa că încercăm să facem ceva, dacă putem... S-au dus vremurile alea în care eu munceam şi el mergea la femei”, a spus atunci Brigitte Sfăt, citată de aceeaşi sursă.

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici