Ilie Năstase: "Nu ştiu cine sunt ăştia, ISU, mie să-mi deschidă Arena Naţională"

Ilie Năstase şi-a exprimat nemulţumirea în ceea ce priveşte decizia autorităţilor de a ţine închisă Arena Naţională, din cauza lipsei unui aviz de funcţionare emis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

4278 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase: "Nu ştiu cine sunt ăştia, ISU, mie să-mi deschidă Arena Naţională"

Ilie Năstase: "Nu ştiu cine sunt ăştia, ISU, mie să-mi deschidă Arena Naţională" (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Eu, ca şi ceilalţi cetăţeni ai României, am băgat bani acolo. Stadionul a fost construit din banii noştri. S-au băgat acolo sute de milioane de euro. Este singurul lucru construit de la zero în România. Nu ştiu cine sunt ăştia: ISU, PISU, MISU, mie să-mi deschidă Arena Naţională. O să merg să îi dau în judecată. Nu se poate să ne batem joc de aşa ceva. Mai au să spună că din crampoanele jucătorilor pot sări scântei şi o să ia foc acoperişul", a declarat Ilie Năstase, potrivit Adevărul.

TITLURILE ZILEI

Cel mai mare stadion din România a fost închis după tragedia din clubul Colectiv, la finalul lunii octombrie a anului trecut. Arena Naţională a fost inaugurată în septembrie 2011, fiind construită în locul fostului stadion "Lia Manoliu". Pe 9 mai 2012, Arena Naţională a găzduit finala Europa League.

Primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a declarat, în urmă cu două săptămâni, că Arena Naţională nu poate fi utilizată din cauza acoperişului retractabil, pentru care suma iniţială a proiectului a fost suplimentată cu 200 de milioane de lei. Iniţial, noul stadion a fost prevăzut un acoperiş fix, din tablă, însă autorităţile au decis construirea unui acoperiş retractabil, similar celor folosite în Germania. Construcţia a fost finalizată fără autorizaţie de la ISU, iar eliberarea acestui document nu este posibilă nici acum, deoarece materialul din care este construit acoperişul nu este omogolat în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici