Ilie Năstase, prima reacţie după ruptura Halep - Cahill. De ce Simona nu mai are nevoie de antrenor

Ilie Năstase (72 de ani) e primul nume mare din tenis care reacţionează după ce Simona Halep şi Darren Cahill au anunţat întreruperea colaborării.

6731 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase, prima reacţie după ruptura Halep - Cahill. De ce Simona nu mai are nevoie de antrenor

Ilie Năstase, prima reacţie după ruptura Halep - Cahill. De ce Simona nu mai are nevoie de antrenor

"Nasty" nu vede nimic în neregulă cu acesată decizie şi spune, din poziţia în care se află, liderul mondial nu mai are nevoie de antrenor ca să fie competitivă, scrie Pro Sport.

"Mi se pare că e normală. Au mai fost situaţii d-astea. Se întâmplă, ea nu mai are nevoie de antrenor. Poate să stea şi fratele ei acolo, şi mama, şi tata, nicio problemă. Nu înţeleg, ce atâta... E prima oară când se întâmplă aşa ceva? Nu ştiu, mi se pare normal, că e ca un cuplu, nu? Poate să fie oricine, e uşor să fii antrenor la Halep, e numărul 1 mondial", a spus Ilie Năstase, vineri seară, pentru ProSport.

Darren Cahill a anunţat printr-un mesaj pe contul de Instagram că întrerupe colaborarea cu Simona Halep din motive ce ţin de familie. La câteva minute, Simona a transmis şi ea un mesaj, în care i-a mulţumit australianului pentru tot ajutorul acordat în cei patru ani de când cei doi se formează un cuplu antrenor-jucător.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici