Ilie Năstase: Simona Halep este numărul unu în echipă. Contez pe ea foarte mult

Ilie Năstase e noul căpitan – nejucător al echipei de Fed Cup a României, iar fostul număr 1 mondial, prezent la Gala Tenisului Românesc, a vorbit duminică seara despre colaborarea sa cu Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Andreea Mitu şi Raluca Olaru.

470 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase: Simona Halep este numărul unu în echipă. Contez pe ea foarte mult

Ilie Năstase: Simona Halep este numărul unu în echipă. Contez pe ea foarte mult

“Eu am experienţă cu fetele, nu ştiai? Domnul Ţiriac are experienţă la băieţi, avea şi turneu înainte. Eu am fost la Roland Garros şi le-am văzut pe fetele noastre mai mult decât de obicei. Momentan, trebuie să aşteptăm să vedem rezultatele de la Australian Open, să vedem cum se descurcă acolo şi după putem discuta mai multe”.

Ilie Năstase a vorbit şi despre Simona Halep pe care o vede principala noastră armă la meciul de Fed Cup, împotriva Belgiei, din februarie: „Bineînţeles, e numărul 1 în echipă, contez pe ea foarte mult. O să fie problemă la dublu, încă nu am discutat, dar o să vorbim în următoarele săptămâni”.

Fostul lider mondial a vorbit şi despre şansele echipei sale de suflet, Steaua, de a merge mai departe în primăvara europeană, în Europa League: „E greu. Văd rezultatele lui Villarreal, au pierdut ultimele meciuri şi ne dau speranţă şi nouă. Bine, că nici noi nu am jucat prea bine, dar avem speranţă că vom face un rezultat bun”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici