Ilie Stan: Steliştii şi-au primit salariile restante şi prima pentru calificarea în Liga Europa

Antrenorul Ilie Stan a declarat, luni, într-o emisiune televizată, că jucătorii stelişti şi-au primit salariile restante şi prima pentru calificarea în şaiprezecimile Ligii Europa, aceasta din urmă fiind de aproximativ 10.000 de euro pentru fotbalistul cu cele mai multe minute jucate.

240 afișări
Imaginea articolului Ilie Stan: Steliştii şi-au primit salariile restante şi prima pentru calificarea în Liga Europa

Ilie Stan (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Jucătorii şi-au primit, sâmbătă, în totalitate salariile şi prima pentru calificarea în Europa League. Salariile, până la luna decembrie... Prima a fost cam 10.000 de euro şi jucătorii şi-au luat banii în funcţie de cât au jucat", a spus Ilie Stan, la Digi Sport.

El a negat faptul că elevii săi ar fi refuzat să se antreneze sâmbătă, din cauza faptului că nu îşi primiseră banii. "Am rămas mai mult în vestiar că nu se terminase de deszăpezit terenul. Am început încălzirea în vestiar", a precizat tehnicianul Stelei.

Ilie Stan a mai declarat că fundaşul Iasmin Latovlevici nu va fi folosit titular în meciul cu Twente, programat joi, în Liga Europa, deoarece s-a pregătit foarte puţin în ultima perioadă. Antrenorul a respins informaţiile potrivit cărora i se impune folosirea lui Latovlevici. "Toţi au fost preocupaţi de faptul că nu a jucat Latovlevici în amicale, că nu s-a antrenat cu mingea, dar el a avut o pubalgie şi ştiţi cât te ţine o pubalgie. Nu mi se impune Latovlevici. Ţinând cont de cât a jucat în turul campionatului şi în Europa League, normal ar trebui să joace el. Dar el nu a făcut antrenament cu mingea, primul l-a făcut astăzi. Nu vreau să risc începând cu el, pentru că pot să-l pierd. Nu vreau să-l forţez, să intre nerefăcut sută la sută", a spus Stan.

Rugat să comenteze informaţiile din presa bulgară, conform cărora Steaua îi va transfera pe jucătorii Junior Moraes şi Ivan Bandalovski de la ŢSKA Sofia, club aflat în dificultate financiară, Stan a menţionat că nu ştie nimic despre acest subiect şi că nu mai are nevoie de alţi fotbalişti în acest moment: "Nu ştiu nimic. În momentul de faţă nu mai am nevoie de alţi jucători."

Stan a admis faptul că Twente Enschede este favorită în meciul de joi, de pe Arena Naţională, dar crede că Steaua poate câştiga această partidă şi poate spera la calificare dacă nu va primi gol pe teren propriu. "Suntem pregătiţi să-i contracarăm pe jucătorii lui Twente prin jocul nostru. Trebuie să alergăm cu toţii, să încercăm să punem presiune pe adversari şi să nu primim gol. Twente are prima şansă, au foarte multe jocuri în campionat, dar mă bazez pe dorinţa şi valoarea jucătorilor mei. Am jucători în lot care pot face diferenţa. În mare, am echipa conturată pentru meciul cu Twente. Acum echipa noastră e mult mai unită, jucătorii se respectă mai mult între ei, se salută, comunică mult mai bine între ei", a mai spus antrenorul.

Întrebat dacă "dubla" cu Twente este decisivă pentru păstrarea postului său, Ilie Stan a răspuns: "M-am obişnuit, sper ca rezultatele pe care le vom obţine să-mi dea linişte, dar este foarte greu lucrul ăsta. Ce să facem, asta este! Nu cred că este o dublă decisivă pentru mine, pentru că am muncit mult şi cred că rezultatele se vor vedea într-un timp relativ scurt. Cred că Twente e de bătut".

Tehnicianul ar dori să dedice o eventuală victorie în partida de joi persoanelor sinistrate în urma căderilor masive de zăpadă. "M-aş bucura ca patronul să ajute acolo unde este, iar noi să-l facem bucuros printr-un joc bun şi printr-o victorie frumoasă, prin care să-i facem fericiţi pe cei din zonele afectate. Sunt foarte mulţi stelişti în zonele înzăpezite, mai ales în zona Buzăului", a adăugat Ilie Stan.

Steaua va întâlni echipa Twente Enschede în 16-imile de finală ale Ligii Europa, prima partidă urmând să aibă loc joi, de la ora 22.05, în România, în timp ce returul e programat o săptămână mai târziu în Olanda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici