Video IMAGINILE ZILEI Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Miami

imona Halep (5 WTA) s-a calificat în optimile turneului Premier Mandatory de la Miami, după un meci perfect: 6-3, 6-0 cu Anett Kontaveit (Estonia, 112 WTA), iar pentru un loc în sferturi, Halep se va lupta în noaptea de luni spre marţi cu Samantha Stosur (Australia, 19 WTA).

748 afișări

Doar 57 de minute i-au trebuit Simonei pentru a se califica în optimile turneului de la Miami, iar jocul favoritei 3 a fost ireproşabil. Halep a avut iniţiativa în meciul cu Kontaveit, a servit extraordinar şi nu i-a lăsat nici măcar o minge de break tinerei de 21 de ani. În schimb, românca a făcut ce a vrut la retur, luându-i de 5 ori serviciul adversarei.

Halep a reuşit luni dimineaţă cea mai bună performanţă a sezonului, legând pentru prima oară două victorii consecutive într-un turneu din 2017. Dar cel mai important lucru este acela că sportiva din Constanţa şi-a regăsit formidabilul joc de picioare şi nu a arătat niciun semn de slăbiciune. Cu o încredere în ea de nestrămutat, Simona a controlat de la un capăt la celălalt partida cu estoniana care în turul precedent a eliminat-o pe puternica Makarova.

Dacă îşi păstreză ritmul şi motivaţia, Simona nu ar trebui să aibă nicio problemă în meciul următor! Ea se va duela în optimi cu Samantha Stosur (19 WTA), o veterană a circuitului care în turul 3 a câştigat un meci maraton cu Shuai Peng (China, 43 WTA), scor 4-6, 6-3, 6-5. Halep şi Stosur se cunosc extrem de bine, cele două înfruntându-se de 8 ori în carieră. Scorul meciurilor directe este egal, 4-4, dar australianca s-a impus ultima oară, 7-6(0), 6-3 în optimi la Roland Garros 2016.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici