Imnul României a răsunat în Italia. România a obţinut 5 medalii la CE U19 la canotaj

Sportivii din Centrele Naţionale Olimpice pentru Juniori au dominat Campionatul European pentru juniori de la Varese, Italia. Tricolorii au reuşit să urce pe podium la cinci probe, de trei ori imnul României a răsunat în Italia., informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

789 afișări
Imaginea articolului Imnul României a răsunat în Italia. România a obţinut 5 medalii la CE U19 la canotaj

Imnul României a răsunat în Italia. România a obţinut 5 medalii la CE U19 la canotaj

Astfel, România a câştigat 3 medalii de aur prin următoarele echipaje:

4 rame masculin -Cosmin Pelesescu, Eduard Moldovan, Nicolae Stoian, Marian Dunca,

4 vâsle feminin - Andreea Todirică, Iulia Nedelcu, Delia Gradinaciuc, Ana-Maria Matran

8+1 feminin: Narcisa Magura, Andreea Petruş, Cosmina Grigore, Iulia Boldea, Beatrice Piseru, Denisa Ailincăi, Felicia Mihai, Andra Filote, Irina Despa.

Argintul continental a fost câştigat de echipajul de 2 rame masculin - Andrei Vatamaniuc, Leontin Nuţescu

Bronzul european a revenit celor din echipajul de 4 rame feminin - Ioana Paşcovici, Andreea Şerban, Georgiana Blanariu, Elena Mocanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici