Impresarul lui Pogba anunţă că nu s-a ajuns la un acord pentru transferul jucătorului la Manchester United. Ce spune Mourinho despre transferul francezului

Cotidianul francez L'Equipe a anunţat miercuri transferul mijlocaşului francez Paul Pogba la Manchester United pentru suma de 120 de milioane de euro, însă impresarul jucătorului, Mino Raiola, a declarat, joi, că acestea sunt simple speculaţii şi nu s-a ajuns la niciun acord.

416 afișări
Imaginea articolului Impresarul lui Pogba anunţă că nu s-a ajuns la un acord pentru transferul jucătorului la Manchester United. Ce spune Mourinho despre transferul francezului

Impresarul lui Pogba anunţă că nu s-a ajuns la un acord pentru transferul jucătorului la Manchester United. Ce spune Mourinho despre transferul francezului

Manchester United este aproape de a realiza cel mai important transfer din această vară, francezul Paul Pogba de la Juventus Torino. Conform cotidianului L’Equipe, cele două cluburi s-ar fi înţeles deja, însă impresarul mijlocaşului, Mino Raiola dezminte oficializarea transferului şi spune că sunt doar simple speculaţii.

”Nu s-a ajuns la un acord pentru Pogba, doar vorbe goale”, a scris Raiola pe contul său de Twitter.

Aflat cu echipa în turneul de pregătire din China, managerul Jose Mourinho a vorbit într-o conferinţă de presă despre transferul mijlocaşului francez. Mai mult, portughezul a avut numai cuvinte de laudă pentru vicepreşedintele lui Manchester United, Ed Woodward, după transferurile realizate în această vară.

”Nu pot să confirm, dar nici nu pot să neg. Nu vă pot spune nimic acum! În primul rând, nu cred că e corect faţă de Juventus, club de care Paul Pogba aparţine în acest moment. Ce pot să spun este însă că staff-ul administrativ, directorii şi toţi ceilalţi oameni de la club, fac o treabă fantastică. 75% din cerinţele mele au fost îndeplinite. Le-am cerut 4 lucruri, 4 tipuri de fotbalişti. I-am primit pe Ibrahimovic, Mkhitaryan şi Bailly. Rămâne doar acel 25% până pe 31 august, iar ulterior putem spune că am avut o campanie de achiziţii extraordinară”.

Suma vehiculată pentru readucerea pe Old Trafford a lui Paul Pogba, vicecampion european cu Franţa la ediţia din acest an a Campionatului European, este de 120 de milioane de euro. Pogba a mai jucat la Man. United în sezonul 2011-2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici