În ce stare se află jucătorul lovit de fulger în timpul antrenamentului. VIDEO cu incidentul

  • Portarul rus Ivan Zaborovsky, în vârstă de 16 ani, a făcut o recuperare remarcabilă, după ce a fost lovit de fulger în timpul unui antrenament la începutul acestei luni.
  • Filmarea incidentului ciudat a arătat cum adolescentul este lovit de un fulger în timpul unui antrenament.
820 afișări
Imaginea articolului În ce stare se află jucătorul lovit de fulger în timpul antrenamentului. VIDEO cu incidentul

În ce stare se află jucătorul lovit de fulger în timpul antrenamentului. VIDEO cu incidentul

Videoclipul îl arată apoi pe Zaborovsky căzând la pământ înainte de a fi dus de urgenţă la spital.

Portarul Znamya Truda a fost plasat în comă indusă în timp ce leziunile i-au fost evaluate, dar, după mai puţin de trei săptămâni, Zaborovsky joacă din nou pentru echipă.

Tânărul care a semnat recent un nou contract cu clubul rus din liga a 3-a , spune că nu îşi aminteşte incidentul şi, ca urmare, are doar o arsură  în zona pieptului.

„A fost dificil”, a spus el. "Acum devine din ce în ce mai bine. Lucrurile revin la normal."

Antrenorul echipei Znamya Truda a fost acuzat pe reţele de socializare că a pus în pericol viaţa jucătorilor. Fanii spun că acesta nu ar fi trebuit să ţină antrenamentele afară din moment ce vremea era nefavorabilă. Ulterior, acesta a infirmat acuzaţiile spunând că cerul era senin, nici nu ploua şi nici nu bătea vântul.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici