În Premiere League, Manchester City e lider autoritar. Remiză albă între Arsenal şi United

  • Manchester City s-a desprins la 4 puncte de a doua clasată, Manchester United, după etapa a 21-a din Premiere League.
  • Cetăţenii au câştigat pe teren propriu, în timp de United a remizat acasă la Arsenal.
569 afișări
Imaginea articolului În Premiere League, Manchester City e lider autoritar. Remiză albă între Arsenal şi United

Sursa foto: profimedia

Duelul de la vârful clasamentului din Premier League a fost tranşat în etapa a 21-a de Manchester City, care a profitat de remiza dintre Arsenal şi Manchester United şi s-a desprins la 4 puncte, având şi un meci mai puţin disputat.

Manchester City a câştigat sâmbătă la limită, pe teren propriu, partida cu Sheffield United. Singurul gol al meciului a fost marcat de Gabriel Jesus, din pasa lui Torres, în minutul 9 al partidei. Cetăţenii rămân confortabil pe prima poziţie cu 44 de puncte.

Arsenal Londra şi Manchester United au terminat 0-0, în cadrul aceleaşi etape cu numărul 21, ambele echipe având şanse mari de a marca. Arsenal a avut cea mai mare ocazie, nimerind bara în repriza secundă, în urma unei lovituri libere executate de Lacazette. Tunarii sunt doar pe locul 8, cu 31 de puncte, în timp ce United ocupă în continuare locul 2, dar poate fi depăşită de Leicester, care joacă duminică cu Leeds, pe teren propriu.

Într-o altă partidă jucată sâmbătă, West Bromwich şi Fulham au remizat, 2-2, în derby-ul subsolului de clasament. Golurile au fost marcate de Bartley (min. 47) şi Pereira (min. 66), pentru gazde, şi de Reid (min. 10) şi Cavaleiro (min. 77), pentru oaspeţi. West Brom ocupă penultima poziţie în clasament (19), cu 12 puncte, două mai puţine decât Fulham, care e pe 18, cu 14 puncte.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici