Înainte de El Clasico se va ţine un moment de reculegere pentru victimele tragediei din Columbia

Meciul Barcelona - Real Madrid, programat sâmbătă, 3 decembrie, va fi precedat de un moment de reculegere în memoria victimelor tragediei aviatice din Medelin, jucătorii urmând să poarte şi banderole negre, informează SkySports.

199 afișări
Imaginea articolului Înainte de El Clasico se va ţine un moment de reculegere pentru victimele tragediei din Columbia

Înainte de El Clasico se va ţine un moment de reculegere pentru victimele tragediei din Columbia

Avionul înmatriculat CP2933, care transporta echipa Chapecoense spre Columbia, în vederea disputării primei manşe a finalei turneului Copa Sudamerica împotriva formaţiei Atletico Nacional, la Medellin, s-a prăbuşit în cursul nopţii de luni spre marţi, cu aproximativ 81 de persoane la bord. 71 dintre cei 81 de pasageri şi-au pierdut viaţa, conform presei internaţionale.

"În fiecare zi sute de fotbalişti călătoresc cu avioane, maşini sau trenuri. Sunt mereu expuşi la riscuri de accident. Transmitem condoleanţe familiilor îndoliate", a spus Javier Tebas, preşedintele ligii profesioniste din Spania, conform SkySports. Un minut de reculegere va fi ţinut şi înaintea meciurilor din Cupa Spaniei, care se dispută în această săptămână.

Conform relatărilor, doar doi dintre cei şase supravieţuitori sunt fotbalişti ai echipei Chapecoense. Cleber Santana, fost jucător la Atletico Madrid, este unul dintre cei care şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic. Avionul care transporta echipa braziliană să prăbuşit în apropiere de destinaţie, la Medelin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici