"Încă 3 ca Ianis Hagi, iar Rangers este campioană". Andy Halliday, colegul lui Ianis, cere întăriri

  • Ianis Hagi s-a transferat la Rangers contra 3,5 milioane de euro
  • Ianis a marcat 3 goluri şi a oferit două assist-uri în 12 meciuri jucate la Rangers
  • Andy Halliday (28 de ani), fundaş scoţian, spune că echipa ar mai avea nevoie de încă 3 jucători ca Ianis
461 afișări
Imaginea articolului "Încă 3 ca Ianis Hagi, iar Rangers este campioană". Andy Halliday, colegul lui Ianis, cere întăriri

Sursa foto: profimedia

Ianis Hagi a ajuns la Rangers în ianuarie 2020, sub formă de împrumut de la Genk. Mijlocaşul român, care a marcat până acum de 3 ori în 12 meciuri, i-a impresionat pe scoţieni. În această primăvară, Ianis s-a transferat definitiv la Rangers. Andy Halliday, fundaşul care urmează să plece de la Rangers la finalul lunii iunie, spune ce îi lipseşte echipei pentru a câştiga titlul. 

"Hagi este un transfer important şi dacă mai vin doi sau trei jucători ca el sunt încrezător că echipa poate realiza performanţe impresionante. Avem o echipă puternică.  Sunt sigur că urmează un sezon mare pentru Rangers, iar echipa va fi competitivă şi speră să câştige campionatul", a spus Andy Halliday, potrivit dailyrecord.co.uk. 

Sezonul din Scoţia a fost încheiat, iar Celtic a fost desemnată campioană. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici