Încă o acuzaţie de viol pentru Mike Tyson

Fostul campion de box la categoria grea este acuzat de o femeie din statul New York, un episod din anii '90

728 afișări
Imaginea articolului Încă o acuzaţie de viol pentru Mike Tyson

Încă o acuzaţie de viol pentru Mike Tyson

O femeie din statul New York a intentat un proces civil împotriva lui Mike Tyson, acuzându-l pe fostul campion de box că ​​a violat-o într-o limuzină, la începutul anilor 1990, atestă documentele instanţei.

Femeia, care a cerut instanţei să rămână anonimă, şi-a depus plângerea la începutul lunii ianuarie, în temeiul unei legi temporare a statului New York, care permite victimelor agresiunii sexuale să solicite daune civile, indiferent de termenii prescripţiei.

Tyson a petrecut trei ani în închisoare începând din 1992, după ce a fost găsit vinovat de violarea modelului Desiree Washington, care avea 18 ani la acea vreme.

Într-o scurtă declaraţie pe proprie răspundere din 23 decembrie 2022, actuala reclamantă spune că l-a întâlnit pe boxer la un club de noapte. „la începutul anilor 1990”, apoi a urmărit-o până la limuzină, unde ar fi agresat-o, înainte de a o viola.

A intrat în industria canabisului

„Ca urmare a violului lui Tyson, am suferit şi sufer răni fizice, psihologice şi emoţionale”, a precizat presupusa victimă, care cere despăgubiri de 5 milioane de dolari.

Născut în Brooklyn, în 1966, Tyson a avut o copilărie agitată, înainte de a deveni campion la categoria grea, în anii 1980, îngrozindu-şi adversarii cu furia în ring şi cu puterea lui fenomenală de lovire.

Dar după condamnarea la închisoare, nu şi-a putut păstra titlurile. Într-o luptă în ring din 1996, Tyson a muşcat o bucată din urechea adversarului său, Evander Holyfield.

Distrus de depresie şi de dependenţă, viaţa lui a avut numeroase coborâşuri. A intrat recent în industria canabisului, cu propria marcă de produse de marijuana.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici