Încă o moarte misterioasă în Rusia: sportiv decedat la 30 de ani

Pavel Krotov era campionul Rusiei, câştigând două medalii la Campionatele Mondiale de Freestyle din 2021.

1517 afișări
Imaginea articolului Încă o moarte misterioasă în Rusia: sportiv decedat la 30 de ani

Încă o moarte misterioasă în Rusia: sportiv decedat la 30 de ani

Federaţia Rusă de Schi Freestyle a anunţat duminică decesul prematur al lui Pavel Krotov, care ar fi împlinit 31 de ani în luna aprilie: „Mulţi oameni îşi amintesc de Pavel ca pe o persoană bună, înţelegătoare şi curajoasă. Echipa Federaţiei Ruse de Freestyle îşi exprimă condoleanţe profunde şi sincere familiei, rudelor şi colegilor lui Pavel Krotov".

În anunţul trecerii în nefiinţă a tânărului sportiv nu se menţionează cauzele morţii şi având în vedere că în Rusia, o ţară aflată în război cu Ucraina, de multe ori detaliile deceselor nu sunt specificate, suspiciunile sunt rezonabile.

Moartea lui Pavel Krotov şi a multor alţi sportivi ruşi ar putea rămâne învăluită în mister. Deocamdată, nu se ştie dacă sportivul rus a murit din cauze naturale, din cauza unui accident în timpul antrenamentului, având în vedere pericolele disciplinei sale, sau din alte motive.

Pavel Vadimovič Krotov s-a născut la Yaroslavl, pe 24 aprilie 1992, şi a debutat la Cupa Mondială de freestyle în 2011, în Canada.

Participase atât la Jocurile Olimpice de acasă, de la Soci 2014, terminând pe locul 10 la specialitatea sa, aeriană, cât şi la cele de la Pyeongchang 2018, unde a terminat pe 4.

La Cupa Mondială din 2015 a terminat pe locul 19, la Kreischberg, în timp ce la Cupa Mondială din 2019, din Park City, a urcat pe locul 4.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici