Încă o sportivă din Rusia depistată pozitiv cu meldonium

Presa din Rusia, citată de gazzetta.it, susţine că perechea rusă de patinatori compusă din Ekaterina Bobrova şi Dmitri Soloviev, campioni olimpici în proba pe echipe la JO 2014 de la Soci, va rata Mondialele de la Boston, după un control antidoping pozitiv.

2583 afișări
Imaginea articolului Încă o sportivă din Rusia depistată pozitiv cu meldonium

Încă o sportivă din Rusia depistată pozitiv cu meldonium

Presa rusă precizează că Ekaterina Bobrova a fost depistată pozitiv cu meldonium la Campionatele Europene de la Bratislava, disputate la sfârşitul lunii ianuarie. Bobrova şi Soloviev vor fi înlocuiţi la Mondialele din Statele Unite cu perechea compusă din Alexandra Stepanova şi Ivan Bukin.

Meldonium este un medicament utilizat pentru prevenirea infarcturilor, dar, de la 1 ianuarie 2016, a fost trecut pe lista substanţelor interzise de către Agentia Mondială Antidoping.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici