Incendiu pe stadionul Cluj Arena în timpul meciului de fotbal România - Spania

Un incendiu a izbucnit, duminică seara, pe stadionul Cluj Arena în timpul meciului de fotbal dintre România şi Spania, cauza fiind supraîncărcarea circuitelor electrice ale liftului, iar fumul produs pe hol a fost simţit şi la masa presei, jurnaliştii neavând voie să părăsească masa presei de la eta

12076 afișări
Imaginea articolului Incendiu pe stadionul Cluj Arena în timpul meciului de fotbal România - Spania

Incendiu pe stadionul Cluj Arena în timpul meciului de fotbal România - Spania

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Vicenţiu Rendeş, a declarat, duminică seara, corespondentului MEDIAFAX că incendiul a fost stins de pompieri cu extinctoare. „Un incendiu s-a produs la Cluj Arena din cauza supraîncărcării circuitelor electrice ale liftului, dar a fost stins de pompierii de la stadion cu extinctoare”, a spus Rendeş.

Fumul degajat de incendiu a cuprins un hol de la etajul 5 şi a fost simţit şi de jurnaliştii aflaţi la masa presei care nu au fost lăsaţi să iasă de către oamenii de ordine.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici