Încep sferturile de finală de la Campionatul Mondial 2018. Uruguay-Franţa şi Brazilia-Belgia, primele partide

Vineri debutează primele două sferturi de finală de la Campionatul Mondial. Primul sfert pune faţă în faţă Uruguay şi Franţa, iar în cel de-al doilea, Brazilia şi Belgia.

3496 afișări
Imaginea articolului Încep sferturile de finală de la Campionatul Mondial 2018. Uruguay-Franţa şi Brazilia-Belgia, primele partide

Încep sferturile de finală de la Campionatul Mondial 2018. Uruguay-Franţa şi Brazilia-Belgia, primele partide

Campionatul Mondial a ajuns în fazele finale ale competiţiei. Primul meci din sferturi este unul foarte echilibrat, în care se vor întâlni Uruguay şi Franţa. Naţionala sud-americană este singura reprezentantă din afara Europei în această fază a turneului. Pentru a ajunge în sferturile competiţiei, Uruguay a trecut în optimi de Portugalia, scor 2-1, în timp de Franţa a învins Argentina, scor 4-3.

În celălalt sfert de finală care va avea loc vineri, Brazilia şi Belgia vor oferi, de asemnea, un meci echilibrat. Cele două naţionale vin după partide bune în optimile din Rusia. Brazilia a învins Mexic cu 2-0, iar Belgia a dispus de Japonia cu scorul de 3-2, într-unul dintre cele mai spectaculoase meciuri de până acum.

Celelalte două confruntări din sferturi sunt Rusia-Croaţia şi Suedia-Anglia. Duelurile sunt programate sâmbătă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici