Începe EURO U21: România debutează împotriva Olandei. Cum arată lotul convocat de Adrian Mutu

  • Reprezentativa de tineret a României debutează miercuri seara la Budapesta, la Campionatul European de Tineret 2021, în compania Ţărilor de Jos.
  • Meciul începe la ora 22.00 şi se va juca pe noul stadion Új Bozsik.
482 afișări
Imaginea articolului Începe EURO U21: România debutează împotriva Olandei. Cum arată lotul convocat de Adrian Mutu

Tricolorii mici debutează azi la europeanul de fotbal împotriva Ţărilor de Jos.

Naţionala U21 a României s-a antrenat marţi seara pe noul stadion Új Bozsik, acolo unde miercuri seara, de la ora 22.00, va întâlni Ţările de Jos, primul duel pentru tricolorii noştri la turneul final al Campionatului European U21.

Elevii lui Adrian Mutu s-au pregătit timp de 60 de minute. A fost un antrenament în care s-a încercat punerea la punct a ultimelor reglaje înainte de meciul de miercuri seara. A fost dealtfel şi singurul antrenament oficial pe care echipa României îl desfăşoară pe acest stadion, organizatorii încercând să protejeze suprafaţa de joc a noii arene.

Stadion Új Bozsik este o arenă nouă, construită cu ocazia Campionatului European, care poartă numele fostului internaţional maghiar József Bozsik, şi care va găzdui ulterior meciurile echipei maghiare de tradiţie Honved Budapest, fostul club departamental al Ministerului Apărării, aflat azi în proprietate privată.

„Toţi jucătorii sunt apţi şi dornici de performanţă” scrie site-ul frh.ro.

La conferinţa de presă de marţi, selecţionerul Adrian Mutu a spus că are conturat primul unsprezece cu care va începe meciul, dar că e posibil să îi mai aducă modificări.

El a mai afirmat că reprezentativa Ţărilor de Jos i se pare mai puternică decât cea a Germaniei, şi în consecinţă meciul de miercuri seara va fi cel mai dificil din grupă.

Adrian Mutu are la dispoziţie următorul lot de jucători din care va alege echipa de start.

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgovişte), Mihai Eşanu (Dinamo Bucureşti);

Fundaşi: Ştefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Denis Haruţ (FCSB), Alexandru Paşcanu (Ponferradina/Spania), Andrei Chindriş (FC Botoşani), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Drăguşin (Juventus/Italia), Raul Opruţ (AFC Hermannstadt), Radu Boboc (FC Viitorul);

Mijlocaşi: Marius Marin (AC Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgovişte), Răzvan Oaidă (FCSB), Cătălin Itu (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Olimpiu Moruţan (FCSB), Octavian Popescu (FCSB), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Alexandru Măţan (Columbus Crew/SUA);

Atacanţi: George Ganea (FC Viitorul), Adrian Petre (UTA Arad).

Meciul va fi arbitrat de o brigadă condusă la centru de elveţianul Sandro Schärer, care va fi ajutat de Stephane De Almeida şi Bekim Zogaj.

Tot miercuri seara, de la ora 22.00, pe MOL Arena Sosto, din Székesfehérvár, se confruntă şi celelalte două reprezentative aflate în Grupa A, Ungaria U21 şi Germania 21.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici