Incident grav în Marele Premiu al Bahreinului. Verdictul medicilor în cazul mecanicului accidentat de Kimi Raikkonen. VIDEO cu momentul îngrozitor de la boxele Ferrari

Mecanicul echipei Ferrari, accidentat de pilotul Kimi Raikkonen în timpul cursei din Bahrain, a suferit o fractură de tibie şi peroneu, după ce finlandezul a trecut cu monopostul peste piciorul acestuia.

6740 afișări
Imaginea articolului Incident grav în Marele Premiu al Bahreinului. Verdictul medicilor în cazul mecanicului accidentat de Kimi Raikkonen. VIDEO cu momentul îngrozitor de la boxele Ferrari

Incident grav în Marele Premiu al Bahreinului. Verdictul medicilor în cazul mecanicului accidentat de Kimi Raikkonen

Incidentul s-a petrecut în turul 36 al etapei cu numărul 2. Raikkonen a fost chemat la boxe pentru schimbul de pneuri, dar i s-a dat undă verde pentru revenirea pe circuit, înainte ca mecanicul Francesco (n.r nume comunicat de echipă) să fixeze roata stângă din spate.

"Se pare că a suferit o fractură de tibie şi peroneu, gândurile noastre sunt alături de Francesco. Fii puternic!", a fost mesajul postat de Ferrari, pe Twitter.

Sebastian Vettel s-a impus în final, cu mari emoţii, reuşind să adune un punctaj maxim după primele două curse ale noului sezon. Incidentul de la boxe i-a dat bătăi de cap neamţului, care trebuia de asemenea să oprească pentru a-şi schimba pneurile. După ce Kimi şi-a accidentat colegul, Vettel a decis să nu mai intre la boxe, pentru a-şi menţine prima poziţie. Raikkonen era favorit la podium, dar în urma celor întâmplate, echipa Mercedes a profitat şi a ocupat celelalte două trepte.

Rezultatele Marelui Premiu de Formula 1 al Bahrainului:

1. Vettel (Ferrari)
2. Bottas (Mercedes)
3. Hamilton (Mercedes)
4. Gasly (Toro Rosso)
5. Magnussen (Haas)
6. Hulkenberg (Renault)
7. Alonso (McLaren)
8. Vandoorne (McLaren)
9. Ericsson (Sauber)
10. Ocon (Force India)
11. Sainz (Renault)
12. Perez (Force India)
13. Hartley (Toro Rosso)
14. Leclerc (Sauber)
15. Grosjean (Haas)
16. Stroll (Williams)
17. Sirotkin (Williams)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici