Incident înaintea meciului: Doi suporteri ai lui Celtic au fost înjunghiaţi înaintea partidei cu Lazio, în Roma - FOTO, VIDEO

Doi suporteri ai lui Celtic au fost înjunghiaţi, miercuri seară, în Roma, înaintea partidei cu Lazio, din grupele Europa League.

168 afișări
Imaginea articolului Incident înaintea meciului: Doi suporteri ai lui Celtic au fost înjunghiaţi înaintea partidei cu Lazio, în Roma - FOTO, VIDEO

Doi suporteri ai lui Celtic au fost înjunghiaţi înaintea meciului cu Lazio - FOTO, VIDEO

Cei doi fani se aflau în faţa unui bar din capitala Italiei. Se pare că aceştia au fost înjunghiaţi de nişte suporteri ai lui Lazio.

Potrivit BBC, între cele două grupări de suporteri sunt tensiuni ridicate din cauza faptului că, în meciul tur, fanii lui Celtic au afişat un banner în care dictatorul italian Benito Mussolini era prezentat cu susul în jos.

Fanii lui Celtic au fost avertizaţi de Ambasadă să nu poarte culorile clubului în timp ce se află în Italia, după ce Celtic a reuşit victoria, în partida tur, cu 2-1.

Partida dintre Lazio şi Celtic se va disputa, joi, începând cu ora 19:55, pe Stadionul Olimpico.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici