Incident la FOTE 2013: Un spectator a ajuns la spital după ce a fost muşcat de un câine

Un spectator care asista la întrecerile de sărituri cu schiurile de la Valea Cărbunari, din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European, a ajuns la spital după ce a fost muşcat de un câine aflat pe pârtie.

3648 afișări
Imaginea articolului Incident la FOTE 2013: Un spectator a ajuns la spital după ce a fost muşcat de un câine

Incident la FOTE 2013: Un spectator a ajuns la spital după ce fost muşcat de un câine (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Bărbatul muşcat de câine era invitat al firmei OMV, care a investit până acum cinci milioane de euro în trei trambuline şi va mai investi încă cinci milioane până în 2017.

El se află în prezent la spital.

La concursul de sărituri cu schiurile au asistat aproximativ 300 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici