Incidente cu Şumudică şi fanii turci la meciul Antalyaspor - Kayseri. A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine

Kayserispor, echipa lui Marius Şumudică, a pierdut deplasarea de la Antalyapor cu 2-1, iar meciul a fost unul cu incidente între fanii formaţiei gazdă şi tehnicianul român. Forţele de ordine au interveni pentru a-i calma pe fanii de la Antalyaspor, care îl luaseră la rost pe Şumudică în momentul în care acesta se îndrepta spre banca de rezerve, înainte de startul meciului.

1069 afișări
Imaginea articolului Incidente cu Şumudică şi fanii turci la meciul Antalyaspor - Kayseri. A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine

Incidente cu Şumudică şi fanii turci la meciul Antalyaspor - Kayseri. A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine

Gural (60), Doukara (88), respectiv Bulut (80) au înscris golurile partidei din Antalya. Săpunaru şi Silviu Lung junior au fost integralişti, în timp ce De Amorim şi. Boldrin au rămas doar pe banca de rezerve la această partiă.

Marius Şumudică a trecut prin momente tensionate cu doar câteva minute înaintea partidei de sâmbătă de pe terenul lui Antalyaspor. În timp ce se îndrepta spre bancă, Şumudică a fost reperat de fanii adverşi. Tehnicianul român s-a îndreptat spre ei şi cele două părţi au avut un schimb de replici.

Turcii au făcut câteva gesturi de intimidare spre antrenorul român, după care acesta s-a retras la însemnul stewarzilor aflaţi în apropiere. Nu a trecut mult până când întreaga tribună să ”ia” foc! Totul a culminat cu intervenţia forţelor de ordine, care au trebuit să-i calmeze pe fanii lui Antalyaspor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici