Incidente în tribune la meciul România - Bosnia-Herţegovina

Meciul dintre reprezentativele de fotbal ale României şi Bosniei-Herţegovina, din preliminariile Euro-2012, a fost întrerupt în minutul 48, pentru aproximativ două minute, din cauza unor incidente în tribune.

444 afișări
Imaginea articolului Incidente în tribune la meciul România - Bosnia-Herţegovina

Incidente în tribune la meciul România - Bosnia-Herţegovina (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

În minutul 48, suporterii dinamovişti aflaţi la Tribuna a II-a a stadionului Giuleşti-Valentin Stănescu au afişat un banner pe care scria "Bosniacii sunt oameni fără ţară" şi au scos din nou bannerul cu mesajul "Free Mladici", moment în care fanii bosniaci au început să rupă scaunele şi să arunce cu ele în teren.

Meciul a fost reluat după două minute de întrerupere, cu minge de arbitru.

Fanii dinamovişti prezenţi la Tribuna a II-a au provocat şi întârzierea loviturii de start a meciului România - Bosnia-Herţegovina, din preliminariile Euro-2012, după ce au afişat pe un gard bannerul cu mesajul "Free Mladici". Un oficial bosnic şi observatorul UEFA au cerut ca bannerul să fie dat jos, lucru care s-a întâmplat, însă fanii români au continuat să-l ţină în mâini. În final, bannerul a fost îndepărtat abia după intervenţia forţelor de ordine.

Partida a început cu o întârziere de trei minute.

Fostul lider militar al sârbilor din Bosnia, Ratko Mladici, acuzat de genocid, crime de război şi crime împotriva umanităţii, a compărut vineri pentru prima dată în faţa Tribunalului Penal Internaţional (TPI) pentru fosta Iugoslavie de la Haga. El a refuzat să pledeze vinovat sau nevinovat în faţa TPI şi a denunţat "acuzaţiile odioase".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici