Incidente înainte de finala Cupei României. Şaisprezece suporteri au fost reţinuţi - VIDEO

Şaisprezece suporteri ai formaţiilor Steaua şi Dinamo au fost reţinuţi şi urmează să fie sancţionaţi în urma unor incidente între circa 50 de fani care au avut loc miercuri după-amiază pe străzile din Braşov, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Braşov, Ciprian Aldea.

3642 afișări
Imaginea articolului Incidente înainte de finala Cupei României. Şaisprezece suporteri au fost reţinuţi - VIDEO

Incidente înainte de finala Cupei României. Şaisprezece suporteri au fost reţinuţi (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Un alt incident a avut loc în Piaţa Sfatului, unde 25 de suporteri dinamovişti, care stăteau la terasă, din grupul condus de Elias Bucurică, au fost atacaţi de 40 de suporteri ai Stelei. Jandarmii au intervenit şi i-au despărţit făcând două cordoane între cele două grupuri.

Aproximativ 900 de forţe de ordine sunt mobilizate, miercuri, pentru măsurile de siguranţă în Braşov necesare desfăşurării Cupei României la fotbal între Steaua - Dinamo, dintre care 180 de poliţişti din toate structurile şi peste 700 de jandarmi.

Finala Cupei României - Timişoreana, dintre echipele Steaua şi Dinamo, se va disputa miercuri, de la ora 21.15, pe Stadionul Tineretului din Braşov şi va fi transmisă în direct de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici