Incidente între suporterii Universităţii Cluj şi cei stelişti, la Alba Iulia

O ciocnire violentă între suporterii echipei Universitatea Cluj şi fanii Stelei a avut loc, duminică seară, în jurul orei 21.20, la Alba Iulia, după terminarea partidei pe care cele două formaţii au disputat-o pe stadionul "Cetate", în prima etapă a Ligii I.

75 afișări
Imaginea articolului Incidente între suporterii Universităţii Cluj şi cei stelişti, la Alba Iulia

Incidente între suporterii Universităţii Cluj şi cei stelişti, la Alba Iulia (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

După terminarea meciului, suporterii stelişti au plecat de la stadion cu autocarele, escortaţi de jandarmerie, iar aproximativ 700 de fani clujeni veniţi la Alba Iulia cu trenul s-au îndreptat pe jos spre gară. Cele două grupuri de susţinători s-au intersectat în faţa cimitirului din Alba Iulia, unde clujenii au oprit autocarele şi au spart geamurile, ceea ce a dus la o încăierare generală.

Altercaţiile dintre suporteri au durat aproximativ 40 de minute.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba, Cosmin Jurcoveţ, a declarat că incidentele nu au fost grave.

"În acest moment totul este sub control. A fost adevărat că au existat nişte înjurături şi şicane reciproce, dar totul s-a aplanat. Nu poate fi vorba despre incidente grave şi până acum nu am cunoştinţă de vreo arestare sau de probleme care să necesite spitalizarea. Circulaţia în zonă a fost restricţionată prin ordin pentru a asigura deplasarea suporterilor de la Universitatea Cluj spre gară şi a celor de la Steaua spre Bucureşti", a spus Jurcoveţ.

Formaţia Steaua a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Universitatea Cluj, într-un meci din prima etapă a Ligii I, disputat pe stadionul "Cetate" din Alba Iulia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici