Incidente la Barcelona - PSG. Un fan arestat şi alţi 84 de suporteri verificaţi, înainte şi după partidă

Poliţia a arestat un suporter al echipei Paris Saint-Germain şi a verificat identitatea a 84 de fani, miercuri, la Barcelona, înainte şi după meciul dintre FC Barcelona şi PSG, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

302 afișări
Imaginea articolului Incidente la Barcelona - PSG. Un fan arestat şi alţi 84 de suporteri verificaţi, înainte şi după partidă

Incidente la Barcelona - PSG. Un fan arestat şi alţi 84 de suporteri verificaţi, înainte şi după partidă (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"O persoană, fan al echipei PSG, a fost arestată înainte de meci, pentru că a atacat forţele de ordine în timp de un grup de persoane încerca să intre pe stadion cu bilete neconforme", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei regionale catalane.

După terminarea partidei, poliţia a constatat mai multe fapte de "tulburare a ordinii publice" şi a efectuat "84 de controale ale identităţii", a precizat oficialul catalan.

"Au fost confiscate patru arme albe, o bâtă telescopică, o bară de cupru şi stupefiante", a explicat purtătorul de cuvânt, menţionând că poliţiştii au făcut controale într-un bar în care se află de obicei suporterii radicali ai FC Barcelona. "Doi dintre ei, fani ai FC Barcelona, au fost controlaţi pentru că au aruncat cu petarde. În plus, un steward de pe Camp Nou a fost agresat", a mai spus purtătorul de cuvânt al poliţiei regionale.

Formaţia spaniolă FC Barcelona s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a remizat, miercuri seară, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu echipa franceză Paris Saint-Germain, în manşa retur a sferturilor de finală ale competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici