Incidente la finalul partidei Victoria Brăneşti - Gloria Buzău

Antrenorul secund al echipei Gloria Buzău, Alex Ciobanu, fiul tehnicianului principal al formaţiei buzoiene, a fost reţinut de jandarmi în urma unor incidente petrecute la finalul meciului cu Victoria Brăneşti, din Liga a II-a.

214 afișări
Imaginea articolului Incidente la finalul partidei Victoria Brăneşti - Gloria Buzău

Incidente la finalul partidei Victoria Brăneşti - Gloria Buzău (Imagine: Adi Piclisan/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit site-ul liga2.prosport.ro, după fluierul final al partidei câştigate pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de Victoria Brăneşti, portarul gazdelor, Bordeanu, a venit la centrul terenului, unde buzoienii protestau în faţa brigăzii de arbitri, şi l-a lovit cu pumnul pe portarul formaţiei adverse, Dan Sârbu. Bordeanu a primit cartonaşul roşu pentru gestul său, însă la centrul terenului jucătorii şi oficialii celor două echipe au intrat în conflict, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor prezenţi la meci.

Jandarmii au decis să-l ducă pe Alexandru Ciobanu, fiul antrenorului echipei Gloria Buzău, Mihai Ciobanu, în duba Jandarmeriei aflată în parcarea stadionului, însă acesta a ieşit ulterior din dubă, după intervenţia preşedintelui grupării din Buzău, Dan Tulpan.

Echipa Victoria Brăneşti a învins, cu scorul de 2-1, formaţia Gloria Buzău, într-un meci contând pentru etapa a IX-a a Ligii a II-a, Seria I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici