Înfrângere categorică pentru Lugano în campionatul Elveţiei, înaintea meciului cu FCSB

Formaţia FC Lugano, adversara echipei FCSB în grupele Ligii Europa, a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, de Grasshopper Zurich, în etapa a noua din campionatul Elveţiei.

446 afișări
Imaginea articolului Înfrângere categorică pentru Lugano în campionatul Elveţiei, înaintea meciului cu FCSB

Înfrângere categorică pentru Lugano în campionatul Elveţiei, înaintea meciului cu FCSB

Runar Sigurjonsson, în minutul 38, Nedim Bajrami, în minutul 77, şi Petar Pusic, în minutul 80, au marcat golurile învingătorilor.

Antrenorul Pierluigi Tami a folosit următoarea formulă de echipă la Lugano: da Costa - Eloge (Carlinhos 54'), Sulmoni, Golemic - Piccinocchi (Mariani 15'/Bnou 74') - Mihajlovic, Vecsei, Sabbatini, Daprela - Gerndt, Bottani.

Lugano a acumulat opt puncte în cele nouă etape ale campionatului din Elveţia şi ocupă penultimul în clasament, al nouălea. Grasshoppers se află pe 5, cu 12 puncte.

Meciul FC Lugano - FCSB, din cea de-a doua rundă a grupei G a Ligii Europa, este programat să se dispute joi, 28 septembrie, de la 20:00, la Lucerna.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici