Înfrângere pentru românce la Wimbledon. Begu şi Buzărnescu, ELIMINATE în semifinalele turneului britanic

Perechea Begu/ Buzărnescu s-a oprit în semifinalele competiţiei de la Wimbledon. Sportivele noastre au fost învinse de Nicole Melichar (SUA)/ Kveta Peschke (Cehia), scor 7-5; 4-6; 4-6, după un meci de peste 2 ore.

575 afișări
Imaginea articolului Înfrângere pentru românce la Wimbledon. Begu şi Buzărnescu, ELIMINATE în semifinalele turneului britanic

Înfrângere pentru românce la Wimbledon. Begu şi Buzărnescu, ELIMINATE în semifinalele turneului britanic

Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu, favorite 15 la câştigarea trofeului, părăsesc turneul din Marea Britanie, după ce au pierdut, la mare luptă, partida din penultimul act împotriva favoritelor 12, Nicole Melichar şi Kveta Peschke. Sportivele noastre au reuşit să se impună în primul set, scot 7-5, reuşind break-ul în ultimul game al setului, dar nu au mai avut aceeaşi prestaţie în următoarele seturi.

În partea a doua, singurul break a fost făcut în debutul setului, după care s-a mers cap la cap. Adversarele româncelor s-au impus cu 6-4.

Ultimul set a avut aceeşi desfăşurare ca precedentul. Melichar/ Peschke au luat un game pe serviciul adversarelor la debut,care s-a încheiat cu 6-4.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici