Înfrângere umilitoare pentru campioana României. Sârbii de la Steaua Roşie Belgrad i-au pulverizat pe clujeni în calificările pentru grupele Europa League

  • CFR Cluj a pierdut cu scorul de 4 la 0 în deplasarea din Serbia
  • Steaua Roşie Belgrad a marcat câte două goluri în fiecare repriză
  • Formaţia antrenată de Marius Şumudică şi-a creat ocazii de gol, dar nu s-au concretizat
2893 afișări
Imaginea articolului Înfrângere umilitoare pentru campioana României. Sârbii de la Steaua Roşie Belgrad i-au pulverizat pe clujeni în calificările pentru grupele Europa League

Sursa foto: Mediafaxfoto

CFR Cluj a pierdut cu scorul de 4 la 0 în deplasarea de la Belgrad. Formaţia antrenată de Marius Şumudică a cedat în faţa echipei sârbe Steaua Roşie în ambele reprize.

Primul gol a fost marcat devreme, în minutul 5, de Milan Pavkov, care a reluat cu capul o minge respinsă în careul clujean. Peste jumătate de oră, sârbii iar marchează prin decarul Aleksandar Katai.

La pauză campionii României au intrat cu handicap 2-0. Spectacolul însă nu a fost nici pe departe încheiat.

În minutul 68 El Fardou Ben marchează golul trei cu un şut precis din afara careului, după o pasă precisă venită de la Mirko Ivanic.

Acelaşi Ivanic va contribui şi la golul patru, după execuţia unui corner va trimite balonul cu capul în plasa apărată ineficient de Arlauskis.

CFR Cluj pleacă cu o înfrângere umilitoare din Serbia iar speranţele calificării sunt foarte mici la returul din România. Meciul de revanşă va avea loc pe 26 august de la ora 21:30 pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici