Întâlnire importantă în vederea construirii noului stadion Dinamo

Reprezentanţii Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti şi cei ai Asociaţiei Club Sportiv Fotbal Club Dinamo Bucureşti continuă demersurile pentru realizarea prin C.N.I. a Obiectivului de investiţii ”Complexul Sportiv Dinamo – Stadion Central”, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

370 afișări
Imaginea articolului Întâlnire importantă în vederea construirii noului stadion Dinamo

Întâlnire importantă în vederea construirii noului stadion Dinamo (Alexandru Dobre/ Mediafax Foto)

Reprezentanţii CS Dinamo şi cei ai ACS FC Dinamo s-au întâlnit, miercuri, cu administratorii judiciari şi administratorul special ai ACS FC Dinamo Bucureşti, persoane desemnate în procedura insolvenţei, şi au convenit asupra demersurilor legale ce urmează a fi întreprinse în continuare la nivelul celor două entităţi în vederea eliberării de sarcini şi transmiterii către Compania Naţională de Investiţii a suprafeţelor pe care urmează să se construiască noul stadion", se arată în comunicatul comun remis de CS Dinamo şi ACS FC Dinamo.

Bucureştiul se află printre cele 13 oraşe gazdă ale Campionatului European de fotbal din 2020, pe Arena Naţională urmând a se disputa patru partide de la turneul final. Cele patru stadioane trebuie reconstruite pentru a folosi la antrenamentele echipelor aflate în competiţie.

Dintre cele patru stadioane aflate în programul de reconstrucţie în vederea organizării EURO 2020, arena Arcul de Triumf, este în faza cea mai avansată, urmând să înceapă lucrările în vara acestui an. Arenele Steaua şi Rapid se află în faza de obţinere a autorizaţiilor de construire. Conform planului întocmit de Compania Naţională de Investiţii, cele patru stadioane vor fi încadrate la finalul reconstrucţiei în categoria a IV-a UEFA, după cum urmează: Dinamo – 20-25.000 de locuri, Steaua – până la 30.000 de locuri, Rapid – 15-20.000 de locuri şi Arcul de Triumf – 8.000 de locuri. Conform estimărilor, suma totală pentru reconstrucţia celor patru arene se va ridica la aproximativ 105 milioane de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici