Inter învinge Sampdoria cu 2 la 1 şi se apropie la 6 puncte dinstanţă de liderul Juventus

  • Inter a tranşat soarta meciului din prima repriză
  • Lukaku şi Martinez au marcat pentru interişti, iar Thorsby pentru Sampdoria
  • Genovezii au fost dominaţi tot meciul
182 afișări
Imaginea articolului Inter învinge Sampdoria cu 2 la 1 şi se apropie la 6 puncte dinstanţă de liderul Juventus

Sursa foto: profimedia

Inter obţine victoria cu 2 la 1 în faţa Sampdoriei, datorită golurilor marcate în prima repriză de Lukaku în minutul 10' şi Martinez în minutul 33'. Pentru interişti au pasat decisiv Eriksen şi Candreva. Prin reuşita de astăzi, Lukaku ajunge al treilea marcator în topul golgheterilor din Italia, cu 18 reuşite.

Genovezii au reuşit să marcheze golul de onoare în repriza secundă, în minutul 53', după un corner executat şi o minge bâlbâită în careu, respinsă din latul lui Thorsby. Ambele echipe au folosit toate schimbările după pauza. Nerazzuri au dominat într-o manieră clară meciul.

Inter se menţine pe locul trei în Italia, la 6 puncte în spatele liderului Juventus. Sampdoria se află pe locul 16, în afara zonei de retrogradare.

 

Rezultatele etapei 25 în Serie A

Atalanta 4 - 1 Sassuolo (3 - 0) 21.06. 20:30
Verona 2 - 1 Cagliari (2 - 1) 20.06. 22:45
Torino 1 - 1 Parma (1 - 1) 20.06.2020 20:30

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici