Inter Milano a pierdut cu 4-1 în faţa Atalantei, în Serie A

Internazionale Milano a fost învinsă de Atalanta Bergamo, scor 4-1, în etapa cu numărul 12 din Serie A. E prima înfrângere suferită de formaţia antrenată de Luciano Spalletti, după şapte victorii consecutive obţinute în campionat.

85 afișări
Imaginea articolului Inter Milano a pierdut cu 4-1 în faţa Atalantei, în Serie A

Inter Milano a pierdut cu 4-1 în faţa Atalantei, în Serie A

Inter nu mai pierduse din etapa a patra, când a cedat pe teren propriu în faţa Parmei. Atalanta a deschis scorul rapid pe teren propriu, graţie lui Hateboer, care a marcat în minutul 9. Căpitanul şi liderul Interului, Mauro Icardi, a egalat în debutul părţii secunde, de la 11 metri. Mai apoi totul s-a năruit pentru Inter, care s-a prezetat dezamăgitor la Bergamo. Mancini a înscris pentru 2-1 în minutul 62, iar Djimsiti şi Alejandro Gomez au dus pe final scorul la 4-1. Inter a terminat partida în zece oameni, după ce Brozovic a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

În urma acestui eşec, Inter rămâne pe locul 3, iar Napoli s-a distanţat la trei puncte, pe locul secund. Lider este Juventus, cu 31 de puncte şi un meci în minus, Napoli are 28 de lungimi, iar Inter 25. AC Milan şi Lazio împart temporar locul 4, ultimul care asigură prezenţa în preliminariile Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici