Inter şi Manchester United sunt în semifinalele Europa League

  • Inter s-a impus acasă cu Leverkusen încă din prima repriză
  • United a învins cu greu, după prelungiri, pe FC Copenhaga
  • În semifinale pot întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Sevilla, Wolves, Şahtior şi FC Basel
790 afișări
Imaginea articolului Inter şi Manchester United sunt în semifinalele Europa League

Sursa foto: profimedia

Inter a tranşat rapid soarta meciului încă din prima repriză. Barella şi Lukaku au marcat în minutele 15 respectiv 21. Havertz a înscris şi el pentru Leverkusen dar echipa sa nu a putut face mai mult.

În repriza secundă Inter a închis jocul şi s-a calificat mai departe în semifinale. Manchester United s-a calificat şi ea graţie golului dat în prelungiri de Fernandes din penalty.

Inter va putea întâlni câştigătoarea meciului dintre Şahtior şi FC Basel iar United va avea ca posibil adeversar pe învingătorul jocului dintre Sevilla şi Wolves.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici