Internazionale Milano - ŢSKA Moscova, în sferturile Ligii Campionilor. Vezi aici tabloul complet al tragerii la sorţi

Echipa Internazionale Milano, la care este legitimat Cristian Chivu, va întâlni formaţia rusă ŢSKA Moscova în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, conform tragerii la sorţi de la sediul UEFA de la Nyon.

99 afișări
Imaginea articolului Internazionale Milano - ŢSKA Moscova, în sferturile Ligii Campionilor. Vezi aici tabloul complet al tragerii la sorţi

Internazionale Milano - ŢSKA Moscova, în sferturile Ligii Campionilor. Vezi aici tabloul complet al tragerii la sorţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tabloul complet al sferturilor de finală::

Meci 1: Olympique Lyon (Franţa) - Girondins Bordeaux (Franţa)

Meci 2: Bayern Munchen (Germania) - Manchester United (Anglia)

Meci 3: Arsenal Londra (Anglia) - FC Barcelona (Spania)

Meci 4: Internazionale Milano (Italia) - ŢSKA Mosocva (Rusia)

Tabloul complet al semifinalelor:

Semifinala 1: Câştigătoare meci 2 - câştigătoare meci 1

Semifinala 2: Câştigătoare meci 4 - câştigătoare meci 3

Învingătoarea semifinalei 1 va fi considerată gazdă la finala de la Madrid, din 22 mai, în timp ce învingătoarea semifinalei 2 va fi considerată oaspete.

Sferturile de finală se joacă la 30-31 martie - turul şi 6-7 aprilie - returul. Faza tur a semifinalelor se va disputa la 20-21 aprilie, iar returul la 27-28 aprilie.

Tragerea la sorţi a fost condusă de secretarul general al UEFA Gianni Infantino şi de ambasadorul finalei de la Madrid, Emilio Butragueño.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici