Ioan Andone, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti: Partida cu Steaua va fi un test pentru noi, o să ne dăm seama de nivelul actual

Ioan Andone, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, a declarat, vineri, la conferinţa de presă dinaintea meciului de sâmbătă cu FC Steaua Bucureşti din Liga 1, că are la dispoziţie toţi jucătorii şi vrea să constate nivelul de joc la care se află formaţia sa.

483 afișări
Imaginea articolului Ioan Andone, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti: Partida cu Steaua va fi un test pentru noi, o să ne dăm seama de nivelul actual

Ioan Andone, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti: Partida cu Steaua va fi un test pentru noi, o să ne dăm seama de nivelul actual (Imagine Bogdan Iordache / Mediafax Foto)

"Suntem în efectiv complet, am tot lotul valid. Sper să facem un meci bun, ne pregătim de o săptămână pentru asta. Partida va fi un test pentru noi. O să ne dăm seama de nivelul la care ne aflăm, întâlnim cea mai bună echipă din România. Sunt mulţumit de ceea ce am acum, dar vreau să creştem. Noi ne dorim de mult timp doi jucători, în zona atacanţilor şi mijlocaşilor.

Eu cred ca n-am de luat o revanşă împotriva Stelei, vreau doar cele trei puncte puse în joc. Mi-a lipsit acest derby. Aştept de mult astfel de partide, altfel te mobilizezi. Am început de ieri să analizăm meciul cu Steaua. Cred că steliştii vor fi foarte motivaţi după eşecul cu Manchester City. Pentru noi nu e un capăt de ţară, dar pregătesc meciul la victorie, nu mă gândesc la egal. Oricum, la astfel de meciuri, jucătorii se motivează singuri. Sper să ne ridicăm la nivelul suporterilor, aţi văzut ce coregrafii şi ce atmosferă fac. Eu am zis când am venit că pentru fani aş vrea să fac o echipă bună, merită.

Steaua are trei absenţe importante. Pintilii cred că este cel mai bun mijlocaş central. Toşca a jucat toate minutele din pregătire până acum, este un jucător cheie pentru ei, de construcţie pe partea stângă a apărării. Iar Golubovic s-a impus destul de repede, nu mă aşteptam să joace aşa de bine. Oricum, nu mă tem de niciun jucător de la Steaua. Totuşi, trebuie să fim atenţi la Stanciu, Popa sau Tănase, jucători de calitate ofensivă. Mai ales dacă Tănase va fi folosit ca vârf de atac, l-am văzut în câteva meciuri la Viitorul pe această poziţie, este periculos", a declarat Ioan Andone.

Steaua şi Dinamo s-au mai duelat de 136 de ori în campionatul României, ceea ce reprezintă cea mai des întâlnită confruntare din fotbalul românesc. De 41 de ori s-au impus "roş-albaştrii", de 46 de ori "alb-roşii", în timp ce 49 de jocuri s-au încheiat la egalitate.

FC Steaua Bucureşti va juca sâmbătă, 20 august, de la ora 21.00, împotriva rivalei Dinamo Bucureşti, pe Arena Naţională, în cadrul etapei a cincea din Liga 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici