Ioan Andone: Numele Dinamo este amestecat într-un circ. Va fi greu să iasă din această situaţie

Fostul antrenor al echipei Dinamo, Ioan Andone (58 de ani), s-a declarat sceptic în privinţa ieşirii din criză a clubului din "Ştefan cel Mare" şi a dat vina pe lipsa de strategie a conducerii.

118 afișări
Imaginea articolului Ioan Andone: Numele Dinamo este amestecat într-un circ. Va fi greu să iasă din această situaţie

Ioan Andone: Numele Dinamo este amestecat într-un circ. Va fi greu să iasă din această situaţie

"Nu-mi place scandalul. Scoaterea lui Dinamo din această pasă proastă nu se face prin scandal. Indiferent că vin sau nu vin, că suporterii participă... ONG-ul, care vrea să preia un anumit număr de acţiuni, că nu cred că cineva poate să strângă o aşa masă de oameni, care să pună atâţia bani, să cumpere clubul de la domnul Negoiţă. Dar cred că pot să ajute, să vină şi să participe la un proiect comun. Numele «Dinamo» prea e amestecat în circul care e. Şi mie, de exemplu, nu-mi place.

E un moment greu. În istoria unui club sunt urcuşuri şi coborâşuri. Dacă nu ai o strategie clară, în fotbal o păţeşti. La Dinamo s-au făcut lucrurile cu heirup. Acum cumpărăm ceva, ba vindem ceva. Păcat că Dinamo a ajuns în situaţia aceasta şi îi va fi destul de greu să iasă de acolo. Să te uiţi la Dinamo jucând un meci pentru salvarea de la retrogradare e trist", a spus Ioan Andone.

Experimentatul tehnician s-a referit şi la numirea lui Ionel Dănciulescu în funcţia de director general al echipei Dinamo: "Din păcate, cam târziu. Putea mult mai devreme, pentru că Dănciulescu merita să fie în conducerea lui Dinamo şi să participe la deciziile care se iau în privinţa echipei. L-am felicitat, dar n-o să-i fie uşor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici