Ioan Becali: Ca să nu mimeze fotbalul la echipa naţională, Chivu se va dedica formaţiei care îl plăteşte

Fostul impresar Ioan Becali a declarat, vineri, că jucătorul Cristian Chivu, care a anunţat la Zenica, înaintea partidei Bosnia-Herţegovina - România, că s-ar putea retrage de la prima reprezentativă, se va dedica formaţiei care îl plăteşte pentru a nu mima fotbalul la echipa naţională.

18 afișări
Imaginea articolului Ioan Becali: Ca să nu mimeze fotbalul la echipa naţională, Chivu se va dedica formaţiei care îl plăteşte

Ioan Becali: Ca să nu mimeze fotbalul la echipa naţională, Chivu se va dedica formaţiei care îl plăteşte (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"El îşi simte mai bine corpul, ştie prin ce a trecut. Are o carieră strălucită, este un român cu picioarele pe pământ. Dacă el aşa crede că trebuie să se retragă, este treaba lui. El se gândeşte la faptul că îşi va prelungi contractul la echipa de club sau că va semna cu o altă echipă. Ca să nu mimeze fotbalul la echipa naţională, se va dedica echipei care îl plăteşte", a spus Ioan Becali la Gsp tv.

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, a susţinut, vineri, o conferinţă de presă, la Zenica, în care a anunţat că e posibil să nu mai îmbrace tricoul "tricolor" după preliminariile CE-2012, însă nu a oferit mai multe explicaţii privind decizia sa din respect pentru meciul cu Bosnia.

Referitor la declaraţia selecţionerului Răzvan Lucescu, care consideră că meciul cu Bosnia-Herţegovina nu este decisiv pentru calificare, Becali a afirmat: "Dacă plecăm cu această idee, nu facem decât să ne prelungim agonia".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici