Ioan Niculae: Probabil vom ajunge la o despărţire amiabilă cu Protasov

Finanţatorul grupării Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a anunţat, luni, că va ajunge probabil la o reziliere de comun acord a contractului antrenorului principal, Oleg Protasov, în urma rezultatelor slabe înregistrate de formaţia sa.

127 afișări
Imaginea articolului Ioan Niculae: Probabil vom ajunge la o despărţire amiabilă cu Protasov

Ioan Niculae: Probabil vom ajunge la o despărţire amiabilă cu Protasov (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Parcă mi-a fost ruşine că Astra a făcut un astfel de meci, atât de slab. Am avut o şedinţă la club, am discutat cu antrenorii, nu-mi dau nicio explicaţie logică, fac doar o plimbare a subiectului, pe seama faptului că jucătorii care-şi termină contractul în vară n-ar mai fi motivaţi. Dar ei câştigă 30.000 pe lună! Antrenorul e şi el nemulţumit, probabil vom ajunge la o despărţire amiabilă. Eu am plecat de la club, i-am lăsat acolo vorbind", a spus Ioan Niculae, conform site-ului postului TV Dolce Sport.

Formaţia Astra Giurgiu a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida din deplasare cu FC Braşov, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I. Astra a fost condusă până în minutul 80, când Tembo a reuşit să egaleze. În acest meci, formaţia FC Braşov a evoluat cu doi jucători mai puţin din minutul 77.

După 19 etape, Astra Giurgiu ocupă locul 5 în clasamentul Ligii I, la 12 puncte distanţă de liderul FC Steaua.

Oleg Protasov, în vârstă de 50 de ani, a semnat la 10 octombrie 2014, un contract valabil până în vara acestui an, cu drept de prelungire pentru încă un sezon. Tehnicianul ucrainean l-a înlocuit la acea dată pe Daniel Isăilă, demis în urma rezultatelor slabe înregistrate de Astra Giurgiu în primele 10 etape ale Ligii I şi din primele două partide din grupele Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici