Ioana Ducu şi Loredana Roşca au câştigat proba de dublu junioare la Roland Garros. Ioana Ducu: Sperăm că Simona Halep va avea acelaşi rezultat ca şi noi

Jucătoarele Ioana Ducu şi Ioana Loredana Roşca au câştigat, sâmbătă, proba de dublu junioare din cadrul turneului de la Roland Garros. Ducu şi Roşca au învins în finală, cu scorul de 6-1, 5-7, 11-9, după o oră şi opt minute de joc, perechea Catherine Cartan Bellis / Marketa Vondrusova (SUA/Cehia), cap de serie numărul 7.

544 afișări
Imaginea articolului Ioana Ducu şi Loredana Roşca au câştigat proba de dublu junioare la Roland Garros. Ioana Ducu: Sperăm că Simona Halep va avea acelaşi rezultat ca şi noi

Ioana Ducu şi Loredana Roşca au câştigat proba de dublu junioare la Roland Garros (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ioana Ducu: Sperăm că Simona Halep va avea acelaşi rezultat ca şi noi

Jucătoarea Ioana Ducu a declarat, sâmbătă, după ce a câştigat alături de Loredana Roşca proba de dublu junioare de la Roland Garros, că speră ca şi Simona Halep, care va juca de la ora 16.00 finala de simplu senioare, să fie învingătoare, informează dolce-sport.ro.

"E foarte bine că ne-am completat şi ne-am înţeles. Nu prea mai avem loc de trofee, dar e munca noastră şi ne facem loc. Sperăm că şi Simona va avea acelaşi rezultat ca şi noi. Suntem foarte mândre. Cred în Simona. Presiunea ar trebui să fie la Şarapova, că a bătut la Madrid. O să încep să joc la senioare şi am încheiat foarte frumos junioratul", a spus Ioana Ducu.

TITLURILE ZILEI

Loredana Roşca speră ca anul viitor să joace calificările la senioare la Roland Garros. "În super tie-break, când am revenit, a fost momentul cheie. A fost bine că ne-am ţinut tare în tie-break. La anul sperăm să jucăm şi noi calificări aici, la Roland Garros, la senioare. E un ajutor pentru noi să vedem românce cum joacă în turneele mari", a afirmat ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici