Iohannis i-a scris Andreei Munteanu, felicitând-o pentru aurul câştigat la Campionatele Europene

Preşedintele Klaus Iohannis i-a trimis, luni, o scrisoare gimnastei Andreea Munteanu, în care i-a transmis felicitări pentru medalia de aur obţinută la Campionatele Europene de la Montpellier, arătând că victoria sa confirmă faptul că munca, ambiţia şi determinarea reprezintă secretele reuşitei.

96 afișări
Imaginea articolului Iohannis i-a scris Andreei Munteanu, felicitând-o pentru aurul câştigat la Campionatele Europene

Iohannis i-a scris Andreei Munteanu, felicitând-o pentru aurul câştigat la Campionatele Europene (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

”Stimată domnişoară Andreea Munteanu, Doresc să vă transmit felicitările mele pentru medalia obţinută la Campionatele Europene Individuale de Gimnastică Artistică de la Montpellier. Victoria dumneavoastră confirmă faptul că munca, ambiţia şi determinarea reprezintă secretele reuşitei. Sacrificiul personal este astfel răsplătit, iar dumneavoastră primiţi respectul cuvenit din partea comunităţii. Felicitări pentru tot ce aţi realizat, mult succes în continuare şi rezultate strălucite în viitoarele competiţii sportive”, se arată în scrisoarea transmisă de şeful statului gimnastei Andreea Munteanu, potrivit Admnistraţiei Prezidenţiale.

Gimnasta Andreea Munteanu a câştigat, duminică, medalia de aur în finală la bârnă, la Campionatele Europene individuale de la Montpellier, ea urmând să concureze şi în finala de la sol.

Andreea Munteanu a fost notată cu 14,366, cu care a obţinut medalia de aur. Pe podium au mai urcat Rebecca Downie (Marea Britanie, 14,300, medalie de argint) şi Claire Martin (Franţa, 14,200, medalie de bronz).

La Campionatele Europene individuale de la Montpellier au participat 167 de sportivi din 38 ţări în concursul masculin şi 100 de gimnaste din 33 de ţări în competiţia feminină.

La Campionatele Europene individuale, delegaţia României a obţinut următoarele rezultate: medalie de aur – Andreea Munteanu la bârnă, medalie de argint - Marius Berbecar – la paralele, Andrei Muntean – locul 5 la paralele, Andreea Munteanu - locul 8 la sol, Laura Jurcă – locul 7 la individual-compus şi Diana Bulimar – locul 10 la individual-compus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici