Ion Ion, despre atmosfera de la Rapid-Steaua: A fost ca un meci din Grecia, ca la PAOK

Antrenorul echipei CSA Steaua, Ion Ion, a fost impresionat de atmosfera de la meciul cu Academia Rapid, disputat sâmbătă, pe stadionul Giuleşti, şi încheiat la egalitate, scor 1-1, în Liga a 4-a, dar atrage atenţia că suporterii gazdelor au întrecut măsura.

679 afișări
Imaginea articolului Ion Ion, despre atmosfera de la Rapid-Steaua: A fost ca un meci din Grecia, ca la PAOK

Ion Ion, despre atmosfera de la Rapid-Steaua: A fost ca un meci din Grecia, ca la PAOK

"Un rezultat just până la urmă, pentru că, deşi am dominat, nu am avut multe ocazii. În zăpăceala care a fost acolo... Nu poţi da indicaţii de pe bancă. Te scuipă, te udă cu apă. S-a întâmplat mereu, iar acum am păţit-o şi eu, nu o spun din auzite. Banca echipei oaspete e sub asediu şi nimeni nu face nimic. Au dat cu «tirimbombe», a explodat una chiar în faţa noastră, ne-a asurzit...

Mi s-a părut un meci din Liga 1 din Grecia, a fost ca la PAOK. O nebunie totală, peste aşteptările noastre şi peste ce jucam noi în Giuleşti", a declarat tehnicianul Ion Ion, la ProSport LIVE.

TITLURILE ZILEI

Academia Rapid şi CSA Steaua au terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată sâmbătă seara, în cadrul etapei a 8-a din Liga a 4-a. La meci au fost prezenţi aproximativ 10.000 de fani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici