Ion Ţiriac, despre Simona Halep: Este un produs al României şi aparţine întregii naţiuni

Ion Ţiriac a declarat, joi, că Simona Halep, cap de serie numărul 2 la US Open şi locul 2 WTA, este "un produs al României" şi aparţine întregii naţiuni, precizând că speră ca jucătoarea de tenis să îi bucure pe toţi românii cu performanţele ei.

519 afișări
Imaginea articolului Ion Ţiriac, despre Simona Halep: Este un produs al României şi aparţine întregii naţiuni

Ion Ţiriac (Foto: Victor Ciupuliga / Mediafax Foto)

Fostul jucător de tenis Ion Ţiriac a făcut aceste afirmaţii, joi, într-un eveniment în care a primit cheile automobilul Porsche 918 Spyder, comandat anul trecut şi fabricat special pentru omul de afaceri, modelul fiind cea mai scumpă maşină din portofoliul constructorului german. Vehiculul hibrid a fost produs într-o serie limitată de 918 exemplare - toate sold out - şi are numărul 378.

Întrebat care dintre maşinile Porsche 918 Spyder şi Porsche Diesel Super S308 Tractor i le-ar da Simonei Halep, dacă aceasta ar câştiga US Open şi i-ar cere unul dintre automobile, Ion Ţiriac a spus: "Simona Halep este un produs al României şi aparţine întregii naţiuni, în momentul de faţă - lucru pe care ea nu-l ştie. Uită-te emulaţia care a făcut-o în populaţia României, uită-te că sunt oameni care se trezesc la 3 dimineaţa să o vadă jucând. Deci, orice succes al Simonei Halep este un succes al nostru. (...) Acesta este contactul direct al Simonei Halep cu mine, cu dumneata sau cu altcineva. Cu mine, diferenţa este că, atunci când mi-a pus din nou steagul la Roland Garros (...) şi a stat un an acolo, după 38 de ani de când a câştigat Ruzici (Virginia Ruzici, n.r.), a fost o treabă pe care nu pot să o împart cu nimeni. Or, aici sunt treburi diferite. Sigur că mi-aş dori să câştige US Open, să câştige Grand Slam-ul, însă sunt lucruri absolut diferite. Treaba asta îmi aparţine, sunt cel care pot să o fac singur şi nu sunt dependent de Simona Halep. Sper să ne bucure pe toţi cu performanţele ei".

La sfârşitul evenimentului i-a fost pusă din nou aceeaşi întrebare, iar Ţiriac a glumit: "I-aş da un Trabant".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici