Ion Ţiriac, după victoria Simonei Halep cu Maria Şarapova: Nu ştiu dacă e Pavel sau dacă e ea

Simona Halep a învins-o, miercuri, pe Maria Şarapova în cadrul turneului WTA de la Beijing, iar Ion Ţiriac tinde să creadă că meritul pentru această victorie îi aparţine lui Andrei Pavel, informează ProSport.

2438 afișări
Imaginea articolului Ion Ţiriac, după victoria Simonei Halep cu Maria Şarapova: Nu ştiu dacă e Pavel sau dacă e ea

Ion Ţiriac, după victoria Simonei Halep cu Maria Şarapova: Nu ştiu dacă e Pavel sau dacă e ea

"Domnişoara Halep este foarte darnică, este extraordinar de darnică. face atâtea cadouri pe terenul ăla, nene, că nu ştii de unde le ia şi unde le duce. În momentul în care a reuşit oarecum să socotească şi să-i dea posibilitatea şi adversarului să greşească, atunci riscul ei se reduce la jumătate. Nu ştiu dacă e Pavel sau dacă e ea”, a spus Ion Ţiriac, miercuri, după ce Simona a învins-o cu un dublu 6-2 pe Maria Şarapova.

”Am plăcerea să mai vorbesc din când în când cu dumneaei. Nu mă uit la meciuri, pentru că nu sunt pregătit să mă uit la meciuri ca ăsta, dar este o treabă în care Şarapova este una dintre cele mai desăvârşite profesioniste, atât la tenis, cât şi ca sportive: utilizează tot ce i se permite sau aproape tot ce I se permite" a mai spus Ion Ţiriac.

Simona Halep, cap de serie numărul 2 şi locul 2 mondial, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing (China), după ce a învins-o pe Maria Şarapova, numărul 104 mondial, scor 6-2, 6-2. A fost prima victorie a Simonei Halep (26 de ani) în faţa rusoaicei. Maria Şarapova (30 de ani) câştigase primele şapte meciuri directe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici