Ionel Dănciulescu, antrenor principal la Dinamo până la finalul turului

Directorul general al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a fost numit antrenor principal al echipei până la finalul turului Ligii I, când se va analiza varianta numirii unui nou tehnician, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

167 afișări
Imaginea articolului Ionel Dănciulescu, antrenor principal la Dinamo până la finalul turului

Ionel Danciulescu (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Ionel Dănciulescu îi va avea ca antrenori secunzi pe Dorin Mateuţ, Silviu Ion şi Alin Chiţa, aceeaşi echipă tehnică pe care a avut-o şi Flavius Stoican.

Tehnicianul Flavius Stoican şi-a reziliat, miercuri, pe cale amiabilă, contractul cu FC Dinamo. Decizia a fost luată în urma unei şedinţe ce a avut loc, miercuri, la Rin Grand Hotel, şi la care au participat Flavius Stoican, finanţatorul Ionuţ Negoiţă şi conducerea clubului.

TITLURILE ZILEI

Flavius Stoican a preluat conducerea tehnică a echipei Dinamo la 22 septembrie 2013, înaintea unui meci din Cupa României - Timişoreana, cu Sănătatea Cluj.

În acest sezon, după disputarea a 14 etape, Dinamo ocupă locul şase cu 22 de puncte, la 12 puncte de liderul Steaua. În ultimele trei partide disputate de Dinamo, gruparea "alb-roşie" a fost eliminată în optimile de finală ale Cupei României de către divizionara secundă CS Mioveni şi a pierdut partidele de campionat cu Steaua, scor 0-3, şi FC Viitorul, scor 2-3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici