Ionel Dănciulescu, locul doi în clasamentul all-time al prezenţelor în Liga I

Atacantul echipei Dinamo Bucureşti, Ionel Dănciulescu, a jucat în meciul de la Braşov pentru a 486-a oară în primul eşalon şi a trecut pe locul doi în clasamentul all-time al prezenţelor în Liga I.

320 afișări
Imaginea articolului Ionel Dănciulescu, locul doi în clasamentul all-time al prezenţelor în Liga I

Ionel Dănciulescu (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Dănciulescu l-a depăşit pe Florea Ispir şi se află la cinci meciuri în urma fostului internaţional Costică Ştefănescu, liderul acestei ierarhii, informează site-ul oficial al FRF.

Mijlocaşul rapidist Paul Codrea a revenit în Liga I după 11 ani de activate în străinătate, la fel ca şi Dan Petrescu. Doar Gheorghe Popescu s-a întorDănciulescu, locul 2 în clasamentul prezenţelor în Liga Is în primul eşalon după o perioadă mai mare, de 12 ani.

Ultimul gol marcat de stelistul Cristian Tănase pe Arena Naţională a fost al 2.350-lea primit de Universitatea Cluj în Liga I (cel mai mare număr de goluri primite de o echipă aflată acum în primul eşalon).

Echipa Astra Ploieşti a trecut pe locul 35 în clasamentul all-time, depăşind formaţia Ripensia Timişoara, iar Concordia Chiajna a urcat pe locul 66, depăşind echipele CS Mioveni şi Carmen Bucureşti.

Mijlocaşul Sorin Paraschiv (Concordia Chiajna) a jucat meciul 200 în Liga I, fundaşul Paul Pârvulescu (Steaua Bucureşti) s-a aflat la partida 100 în prima ligă, iar jucătorii Cornel Predescu (Gloria Bistriţa) şi Apostol Muzac (Universitatea Cluj) au evoluat în meciul 50 pe prima scenă.

Fundaşul Cadu (CFR Cluj) a marcat golul 20 în Liga I, iar atacantul Adi Rocha (Steaua Bucureşti) se află la a zecea reuşită în prima ligă. Totodată, Margină (Ceahlăul Piatra Neamţ) şi Inkango (Oţelul Galaţi) au reuşit primele primele lor goluri în Liga I.

În etapa a III-a a Ligii I au debutat şapte jucători: Pătulea (CSMS Iaşi), Georgievski (Steaua Bucureşti), Golici (CS Turnu Severin), Cleiton, Tobă (ambii Universitatea Cluj), Albu şi Gavra (ambii Viitorul Constanţa).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici