Ionuţ Bâlbă a fost condamnat la nouă luni de închisoare, cu suspendare

Purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Iaşi, Georgeta Gafta, a declarat, miercuri seară, că fotbalistul Ionuţ Bâlbă (Poli Iaşi) a fost condamnat de judecători la nouă luni de închisoare, cu suspendare, pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

76 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Bâlbă a fost condamnat la nouă luni de închisoare, cu suspendare

Ionuţ Bâlbă a fost condamnat la nouă luni de închisoare, cu suspendare

"Ionuţ Bâlbă a fost condamnat la nouă luni de închisoare, cu suspendare. În luarea acestei decizii, judecătorii au ţinut cont şi de atitudinea sinceră pe care acesta a avut-o în faţa instanţei, motiv pentru care s-au reţinut circumstanţe atenunate în favoarea inculpatului", a spus Georgeta Gafta.

În noaptea de 8 spre 9 octombrie 2008, în jurul orei 1.20, Ionuţ Bâlbă a fost oprit de un echipaj al Poliţiei Rutiere pe strada Sfântul Lazăr din Iaşi. Acesta se afla la volanul maşinii personale, un Audi Q7. După ce a fost tras pe dreapta, fotbalistul a refuzat să se legitimeze şi a blocat portierele. Ulterior, la faţa locului a venit şi soţia atacantului, care a urcat în maşină, pe scaunul şoferului.

În cele din urmă, Bâlbă a coborât din maşină, a prezentat actele la control, însă a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest, fotbalistul fiind dus la spital, unde i s-au recoltat probe de sânge.

Conform primei probe, fotbalistul avea o alcoolemie de 1,1 grame la mie alcool în sânge.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici