Ionuţ Lupescu şi-a depus oficial candidatura la şefia FRF

Ionuţ Lupescu şi-a depus oficial candidatura la şefia FRF şi a făcut anunţul prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina personală de Facebook.

140 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Lupescu şi-a depus oficial candidatura la şefia FRF

Ionuţ Lupescu şi-a depus oficial candidatura la şefia FRF

Principalul contracandidat al lui Răzvan Burleanu a explicat în mesaj comportamentul său de-a lungul campaniei, dar şi metodele pe care le foloseşte în drumul spre şefia fotbalului românesc.

"Dragi prieteni, azi am depus, la sediul FRF, documentele necesare pentru a intra oficial în competiţia pentru funcţia de preşedinte. Pentru mine această competiţie trebuie să genereze o ofertă de programe, idei şi soluţii mai bune pentru viaţa fotbalului românesc şi pentru naţionala Romaniei. Am pornit pe acest drum ştiind că voi fi jignit şi atacat. Eu nu voi vorbi despre ei, ci despre soluţii manageriale învăţate atât ca sportiv, cât şi în cel mai înalt for european de fotbal, UEFA. În discuţiile faţă în faţă cu persoanele abilitate să voteze la viitoarele alegeri vorbesc exclusiv despre soluţii. Vă mulţumesc pentru susţinerea pe care mi-aţi arăt-o şi vă asigur că voi rămâne la fel de decent şi serios ca şi atunci când reprezentam România în calitate de sportiv!", a scris fostul mijlocaş pe pagina personală de Facebook.

Într-o intervenţie la ProSport LIVE, Ionuţ Lupescu, principalul contracandidat al lui Răzvan Burleanu, a oferit ultimele informaţii despre campania pe care o duce înainte de alegerile de la FRF.

"Reacţiile sunt foarte bune. Oamenii participă la discuţii, îşi doresc o schimbare şi îmi dă mie încredere că am luat decizia corectă de a reveni în fotbalul românesc. Eu încerc să-i cunosc pe cei pe cre i-am întâlnit. Pe jumătate dintre ei îi cunosc, pe ceilalţi nu. Sunt foarte multe diversiuni, că vreau să schimb, că vreau să nenorocesc pe toată lumea, dar după ce mă întâlnesc îmi spun că le-am schimbat impresia. Cred că i-am convins într-o mare măsură. În mare parte m-am întâlnit cu toţi, în proporţie de 98%. Am acoperit sudul şi vestul României, după care ne vom ocupa de Ardeal", a declarat Lupescu la ProSport LIVE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici